In het geval dat u een probleem met een driver niet zelf kunt oplossen, neemt u contact op met de fabrikant van het apparaat of uw computerwinkel voor assistentie. Aan Norton heb je genoeg, maar het is goed om af en toe een scan te doen met de gratis versie van Malwarebytes. Dat programma gebruikt net wat andere zoektechnieken dan andere virusscanners en is vooral ook goed in het vinden van ongewenste bestanden die zich al in de pc hebben genesteld. We raden u aan om nadat de computer gecrasht is bij de volgende opstart het programma Who Crashed te starten.

Hoe configureer ik Windows Update om stuurprogramma's te installeren

Aangezien het om schermresolutie ging, moest ik dus op zoek naar een driver voor de grafische kaart of chip. En om te weten welke grafische kaart/chip had ik de persoon kunnen vragen te gaan zoeken op zijn PC, maar het was net zo gemakkelijk de specificaties van de Sony PC op te zoeken. In tegenstelling tot onder XP kan dit programma ook geen driver vinden. Windows 7 probeert zelf het apparaat te herkennen, en de driver te installeren, maar komt helaas ook niet verder dan eenUSB to IDE Adapter in de categorieOverige apparaten vanApparaatbeheer. Het lijkt er bijna op alsof de harde schijf 2 keer opnieuw herkend moest worden door de 2 Windows XP computers om hem aan de praat te krijgen. Ik heb trouwens nog een 3e XP laptop waarop ik het kan proberen. Als daar nog iets anders op gebeurd wordt dat hier vermeld.

Hoi Renée, bedankt voor je berichtje, Kijk eens in apparaatbeheer of je draadloze netwerkadapter aanstaat. Het kan ook zijn dat je adapter uitstaat en dat je hem weer moet aanzetten via het toetsenbord met een sneltoetscombinatie. Anders even bellen zo gebeurd en werkt wat makkelijker. Ja hoor, geen probleem je Windows blijft gewoon op de computer. Alleen zonder al je data dus eigenlijk precies zo als je hem kocht. Kan moeilijk spellen spelen op mijn laptop terwijl het de nieuwste videokaarten en veel geheugen bezit , maar kan niet eens nieuwe spellen spelen zoals battlefield, Far cry of de sims 4.

Vaak is het de Fn toets met een F1, F2 enz toets. Meer informatie vindt je in de handleiding van je computer. Dat er “zoveel” problemen staan, en niet alleen hier maar óók bij andere links ( bv “zwart scherm”) is evident, je gaat je problemen met je fiets niet bij de bakker melden.

Oude Software Draaien

Als het niet automatisch wordt geopend, gaat u naar ‘Start’ en opent u achtereenvolgens Apps of Programma’s en iCloud voor Windows. Nadat u uw anti-virus hebt geconfigureerd, had dit probleem zijn opgelost. Als het probleem er nog steeds is, moet u uw anti-virus een tijdje uitschakelen en controleren op het probleem.

Dan is er een probleem met de specifieke hardware of apparaat. Het stuurprogramma voor dit apparaat is mogelijk beschadigd of uw systeem heeft onvoldoende geheugen of andere bronnen.  Code 48 – De software voor dit apparaat is geblokkeerd om te starten omdat bekend is dat het problemen heeft met Windows.  Code 47 -Windows kan dit hardware apparaat niet gebruiken omdat het is voorbereid op veilige verwijdering.

Voorbeeld: Bijwerken Drivers Nieuwe Asus T300 Chi

Het hardware apparaat moet de volgende keer dat u de computer start correct werken.  Open Apparaatbeheer en selecteer het apparaat in kwestie. Meer informatie Klik er met de rechtermuisknop op en kies Stuurprogramma bijwerken. Hiermee wordt de Windows Update-service gestart en wordt gezocht naar een update. Indien beschikbaar, zal het nieuwe apparaatstuurprogramma geïnstalleerd worden. Bij compleet geleverde pc’s en notebooks moet je in plaats daarvan zijn bij de pc-­fabrikant. Meestal staat er een rubriek op diens website zoals Stuurprogramma’s, Drivers, Support of iets dergelijks, waar je de benodigde stuurprogramma’s kunt vinden op pc-model.

Leave a Reply

Your email address will not be published.